Το αργό σίτεμα
Όπως με το καλό κρασί και το τυρί, ο χρόνος επιδρά ευεργετικά και στο μοσχαρίσιο κρέας.
Σε ειδικό ψυγείο με πολύ καλή κυκλοφορία αέρα και ελεγχόμενη ατμόσφαιρα από 0οέως 2ο C και υγρασία 85%, εφαρμόζουμε την τεχνική του ξηρού σιτέματος στο μοσχαρίσιο κρέας ελευθέρας βοσκής της φάρμας μας.Μετά από το πολυήμερο σίτεμα το κρέας χάνει έως και 30% της μάζας του, αποκτά τρυφερή - βελούδινη υφή, ενώ η γεύση του είναι μια μοναδική εμπειρία που εάν το δοκιμάσεις μια φορά τότε δεν το αλλάζεις με τίποτα.
Η επιλογή σιτέματος του κρέατος, απαιτεί προπαραγγελία αντίστοιχων ημερών με αυτών του σιτέματος.